Изберете страница

Когато става въпрос за проблеми с хлебарки, повечето хора се сещат за своите къщи или апартаменти. Този тип вредители обаче се срещат и в редица бизнес и обществени сгради, като например ресторанти и заведения за хранене. Ако сте забелязали хлебарки във вашия ресторант, би било най-добре да заложите на професионални услуги за премахването им. Специализираните фирми в бранша са наясно точно кои методи и препарати да използват, за да се справят с натрапниците. В случай, че решите да действате сами, е твърде вероятно да се стигне до усложняване и забавяне на процеса по унищожаване на хлебарки. Ето какви рискове биха възникнали за вас и вашия бизнес вследствие на подобно развитие:

Инфектиране на храната

Хлебарките са способни да инфектират консумираната в ресторанта или заведението ви храна. Научно доказано е, че тези насекоми могат да бъдат причинители на редица чревни заболявания – дизентерия, холера, диария, коремен тиф и т.н. Едва ли искате да си представяте какви проблеми бихте имали, ако ваш клиент развие въпросните заболявания след консумирана в ресторанта ви храна. Така че е важно да потърсите професионална помощ за унищожаване на хлебарки и да се оттървете от натрапниците във възможно най-кратки срокове.

Отблъскване на клиентите

Дори и без да се стига до посочените по-горе последствия, присъствието на хлебарки в ресторанта ви несъмнено ще отблъсне голям брой клиенти. Съветваме ви да заявите професионални услуги за унищожаване на хлебарки, преди слуховете за подобно присъствие да са се разпространили и да са навредили сериозно на вашия бизнес.

Проблеми с ХЕИ

При наличие на хлебарки в ресторанта ви, няма как да преминете гладко през потенциална проверка от ХЕИ. Вероятно ще се стигне до глоби или други административни санкции. За да си спестите такива неприятности, потърсете професионални услуги за бързо и ефективно унищожаване на хлебарките и възвръщане на нивото на хигиена, необходимо в заведенията за хранене.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с широк кръг от вредители. Ние ви предлагаме професионални услуги, благодарение на които ще получите желаните резултати по отношение унищожаване на хлебарките, както и документ, служещ ви пред ХЕИ. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и гарантирайте запазването на успеха и благополучието на своя бизнес!

Прочетете повече за пръскане срещу хлебарки!