Изберете страница

Дървениците спадат не само сред най-неприятните, но също така и сред най-трудните за премахване вредители. Почистване с прахосмукачка, пране на дрехите и чаршафите при висока температура – това са дейности, които по принцип са полезни, но в никакъв случай не биха могли да доведат до пълното унищожаване на нашествениците. Нужно е да се сдобиете със специализиран препарат, при това такъв, който е доказал ефективността си срещу точно тези буболечки. Ето защо мисията по убиване на дървеници е невъзможна без него:

Убиване на дървеници: Невероятен инстинкт за оцеляване

 Дървениците са вредители с невероятен инстинкт за оцеляване. Те на практика излизат само нощем, за да се хранят с кръвта на спящите хора. През светлите часове от денонощието се крият в труднодостъпни пролуки в стени, матраци, шкафове и т.н. В този смисъл няма как да се постигне убиване на дървеници без цялата площ на дадено помещение да бъде обилно напръскана с подходящ за целта препарат.

Убиване на дървеници: Бързо размножаване 

 Дървениците се размножават изключително бързо. В началото, когато те са малко на брой, единствено по ухапванията ще разберете за присъствието им. Заразата влиза в напреднала фаза, когато вече виждате буболечки или техните изпражнения, докато сте легнали на леглото. При тази фаза вероятно вредителите са доста сериозен брой и са се разпространили из всички стаи и помещения.

Убиване на дървеници 1

Убиване на дървеници – научете повече!

Убиване на дървеници: Способност за създаване на имунитет

 През годините дървениците са си създали имунитет срещу редица общи препарати, които постоянно се използват за всякакви буболечки. Така че задължително трябва да се заложи на специализиран препарат, съобразен с техните особености и характеристики на жизнения цикъл.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма с богат опит в справянето с разнообразни вредители, в това число и дървениците. Ние сме наясно кои са най-подходящите методи и препарати за бързо и ефективно убиване на дървеници. Доверете се на нашата професионална експертиза и си върнете отново спокойствието и комфорта в собствения дом!

Убиване на дървеници: Невероятен инстинкт за оцеляване

Убиване на дървеници: Бързо размножаване

Убиване на дървеници: Способност за създаване на имунитет