Изберете страница

Премахването на дървениците от дома е доста сложна задача. Отличните инстинкти за оцеляване на тези натрапници, както и бързият им размножителен процес могат да доведат до  динамично нарастване на техния брой със сериозни последствия за човека. Затова е от голямо значение да се заложи на качествен и ефективен препарат за дървеници, който наистина ще ви донесе желаните резултати. В следващите редове ще ви представим накратко нашите водещи предложения за препарат за дървеници, подходящи за употреба в къщата или апартамента:

НОКАУТ (KNOCKOUT) Универсал 500 мл. – препарат за дървеници

Специализиран препарат, създаден с фокус именно унищожаването на креватните дървеници. С него трябва да се напръскат всички места, които обикновено са използвани за скривалища от насекомите – започвайки от отделните части на леглата и стигайки до мебели, первази, пукнатини в стените и т.н. В практиката вече се е доказала изключителната ефективност на този препарат за дървеници, като обаче при употребата му е нужно да се спазват някои правила. На първо място, чаршафите и завивките задължително да бъдат махнати от леглото преди пръскане. В допълнение, хора и домашни любимци могат да влизат в помещението едва след като е минал поне 1 час от самото пръскане и е направено необходимото проветряване.

 Айкън 10 CS (20 мл) – срещу битови неприятели и кърлежи

Айкън 10 CS е препарат, който традиционно се използва за третиране на кърлежи на открито, но също така е доста ефективен в борбата срещу дървениците у дома. Микрокапсулната му технология позволява осигуряването на дълго остатъчно действие. В зависимост от големината на популацията на насекомите, в 5 литра вода се разреждат 12.5 или 25 мл. от Айкън 10 CS. Съответната доза ще бъде достатъчна за площ от 100 кв.м. Пръскат се леглата, мебелите, ъглите и всякакви други места, където е възможно да има дървеници.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с широк кръг от вредители, в това число и дървеници. От нас можете да си закупите изброените по-горе и още редица видове препарат за дървеници с желаната ефективност. Ако не можете да се справите сами с процеса по пръскане, заявете нашите професионални услуги. Висококвалифицираните ни специалисти ще дойдат на място и ще се погрижат за възвръщането на нормалните нива на спокойствие и комфорт в къщата или апартамента ви.

Прочетете още за пръскане срещи дървеници!