Изберете страница

Когато става въпрос за премахване на мишки и плъхове, трябва внимателно да се прецени кой метод ще бъде най-удачен и ефективен за целта. Все още много хора се насочват към пръскане срещу гризачи, но това не е особено добра идея. В следващите редове ще научите защо:

Пръскане срещу гризачи: Риск за хората и домашните любимци

Не бива да забравяте, че гризачите са топлокръвни животни. Всеки един  препарат, който ги убива, е до някаква степен вреден и за хората и домашните любимци. В този смисъл не е особено мъдро да залагате на пръскане срещу гризачи, тъй като при обилно напръскване на цялата площ наоколо вие, членовете на семейството ви и животните, които отглеждате, също ще бъдете в контакт със съответните препарати, сблъсквайки се с определени рискове и опасности за здравето.

Пръскане-срещу-гризачи картинка
Пръскане-срещу-гризачи картинка

Пръскане срещу гризачи: Недостатъчна ефективност

Методът за пръскане срещу гризачи не е достатъчно ефективен по отношение на тяхното унищожаване. Той не е съобразен със специфичните навици и поведение на вредителите. Много по-добри резултати при плъховете дава отровата под формата на гранули и други елементи в твърдо състояние, тъй като този тип гризачи поемат големи количества храна наведнъж. От друга страна, предпочитани за борба с мишките са капаните поради любопитната им природа и склонността да проверяват непознати обекти.

Пръскане срещу гризачи: Професионална експертиза

Все по-малко професионални фирми за борба срещу вредители залагат на пръскане срещу гризачи, което е ясен признак за неефективността на този метод. Ако се свържете с професионалисти, вероятно ще ви бъдат предложени отрови или капани, в зависимост от типа на гризачите, с които имате проблем.

„Инсект Експерт“ ЕООД е професионална фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители, в това число и гризачи. Ние използваме метода на т.нар. „отровни точки“, които определяме в зависимост от обичайните маршрути на гризачите в съответния обект. Предлагаме също така безплатно второ посещение и при необходимост повторно зареждане на въпросните „отровни точки“. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си гарантирайте пълно премахване на натрапниците от дома и всяко друго място!

Вижте още за ддд фирми София

Пръскане срещу гризачи: Риск за хората и домашните любимци

Пръскане срещу гризачи: Недостатъчна ефективност

Пръскане срещу гризачи: Професионална експертиза