Изберете страница

Хлебарките са сред най-неприятните натрапници в дома и могат да бъдат преносители на редица заболявания и зарази. Затова е от голямо значение да се заложи на отрова за хлебарки, която е достатъчно ефективна и способна да се справи с тях в максимално кратки срокове. В следващите редове ще научите защо BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр) е перфектен избор за споменатата цел:

Съдържа силна и атрактивна примамка         

BugAway Магнум гел е отрова за хлебарки, която съдържа силна и атрактивна примамка за вредителите. Примамка, която ги привлича от 1 метър разстояние. Така че от вас се изисква само да поставите въпросната отрова за хлебарки в близост до местата, откъдето буболечките минават, и успехът ви е гарантиран.

Отрова за хлебарки 1 - примамка
Отрова за хлебарки – примамка

Причинява лавинообразен ефект

BugAway Магнум гел не е сред стандартните видове отрова за хлебарки, които имат ограничено и недостатъчно въздействие. Напротив – нейният ефект е лавинообразен и осигурява бързи и цялостни резултати. Веднъж след като дадена буболечка е заразена, тя пренася съответната зараза в гнездото си и по този начин цялата колония бива унищожена.

Безопасност за децата и домашните любимци

Друго преимущество на BugAway Магнум гел пред останалите видове отрова за хлебарки е нейната безопасност за децата и домашните любимци, които обитават съответната къща или апартамент. Тя съдържа силно горчиво вещество, което отблъсква човека и топлокръвните животни, така че няма как да се стигне до поглъщане.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители, в това число и хлебарките. Ние ви предлагаме BugAway Магнум гел (15 гр), както и още редица качествени и ефективни видове отрова за хлебарки. При нужда бихме могли да ви предоставим също така професионални услуги за обезпаразитяване, за да сте 100% сигурни, че вредителите ще бъдат напълно премахнати. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта в домашната среда!

Съдържа силна и атрактивна примамка

Причинява лавинообразен ефект

Безопасност за децата и домашните любимци