Изберете страница

Дървениците са сред най-неприятните натрапници, които е възможно да се появят във вашия дом. Борбата срещу тях е изключително трудна, но трябва да бъде започната веднага след забелязването им. Ето какви неприятности биха могли да ви причинят вредителите, ако не се приложи бързо и ефективно обезпаразитяване срещу дървеници:

Алергични реакции 

При закъснение с мерките за обезпаразитяване срещу дървеници, вие ще дадете възможност на вредителите да се размножат и увеличат значително като брой. Това ще доведе до повече ухапвания през нощта, които в дългосрочен план крият сериозен риск от развиване на доста неприятни алергични реакции.

Петна по чаршафите

Наличието на голяма колония от дървеници ще ви принуди напълно да забравите за чистите чаршафи и завивки. В повечето случаи навсякъде по тях се появяват кървави петна от смачкани дървеници или пък такива с ръждив цвят, които всъщност са резултат от изпражненията на буболечките. 

Обезпаразитяване-срещу-дървеници снимка
Обезпаразитяване срещу дървеници снимка

Неприятна миризма

Невземането на необходимите мерки за обезпаразитяване срещу дървеници може да доведе и до появяването на постоянна неприятна миризма в дома ви. Вредителите имат жлези, отделящи миризми, които са подобни на тези на развалената или плесенясала храна. Когато броят на дървениците се увеличи прекалено, въпросните миризми стават още по-силни и трудни за премахване.

Проблеми в социалния живот

Освен всичко друго, поради лесната си преносимост дървениците ще причинят значителни проблеми във вашия социален живот. Не само няма да смеете да каните никого в дома си, но ще се притеснявате и да посещавате вашите приятели, за да не разпространите заразата в къщата или апартамента им. Ако се налага, потърсете професионална помощ за обезпаразитяване срещу дървеници, за да си спестите подобни неприятности.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители. Ние ще ви предоставим първокласни услуги за обезпаразитяване срещу дървеници, благодарение на които бързо и ефективно натрапниците ще бъдат премахнати от вашия дом. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете ежедневните нива на спокойствие и комфорт, на които сте свикнали!  

Прочетете за ддд фирми София

Алергични реакции

Петна по чаршафите

Неприятна миризма

Проблеми в социалния живот