Изберете страница

ДДД услуги – същност и значение

ДДД услугите стават все по-популярни в България през последните години. Те са свързани с унищожаването на всички вредители от средата около вас, независимо дали става въпрос за насекоми, гризачи или микроорганизми, които не можете да видите. Използването на ДДД услуги е отлично решение за всякакви места и пространства, в които са налични съответните вредители – жилищни сгради, офис помещения, градини и т.н. В следващите редове ще разберете малко повече за това какво се крие зад понятието „ДДД услуги“.

Понятието „ДДД услуги“ – какво включва то?  

Три са основните типове услуги, които влизат в понятието „ДДД услуги“. Това са услугите по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Нека да ви представим накратко всеки един от споменатите типове услуги:

  • услуги по дезинфекция – дезинфекцията представлява комплекс от физични, химични и биологични методи за унищожаване на вредните микроорганизми в средата наоколо. Тя е ефективен метод за предпазване на човека от различни вируси и зарази, които носят потенциален риск за здравето и кондицията му.
  • услуги по дезинсекция – дезинсекцията е понятие, което неизменно се свързва с премахването на насекомите от конкретното място или пространство. Този тип услуги се използват широко в жилищните, обществените и бизнес сградите. А сред вредителите, за чието премахване най-често са нужни, са хлебарките, дървениците, мравките, бълхите, кърлежите и т.н.
  • услуги по дератизация – дератизацията е последният елемент от стандартните ДДД услуги. Тя е насочена към премахването на вредните гризачи, обикновено плъховете и мишките. За тази цел в употреба влизат разнообразни методи, включително живоловни и убиващи капани, ултразвукови устройства, бързо и бавно действащи отрови, и т.н.

ДДД услуги от „Инсект Експерт“ ЕООД 

Фирма „Инсект Експерт“ ЕООД ви предлага пълен набор от ДДД услуги с първокласно качество и доказана ефективност. Освен еднократни обработки, при нас можете да заявите и абонаментно обслужване за вашата къща или апартамент, офис или бизнес сграда, склад, заведение, ресторант и др. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД  и разчистете напълно ежедневната си среда от всички нежелани вредители!

Разгледайте офертите за предлаганите от нас абонаментни ддд услуги!