Изберете страница

Бълхите и кърлежите са вредители, които носят сериозни рискове за човешкото здраве. Те се срещат навсякъде около вас – в дворовете, в гаражите, в мазетата и т.н. Натрапниците биха могли много лесно да влезнат дори в дома ви посредством вашите домашни любимци. Така че е необходимо да вземете мерки, за да защитите себе си и близките си хора. В следващите редове ще ви представим един препарат за бълхи и кърлежи, който би могъл да ви помогне.

 

Препарат за бълхи и кърлежи – защо точно BugAway Бандит 10 ЕВ?

 BugAway Бандит 10 ЕВ е част от серията препарати от най-добрите европейски производители, отличаващи се с най-високо качество и надеждност. Той е доказал в практиката своята ефективност като препарат за бълхи и кърлежи, и е способен да ви помогне да се справите бързо и лесно с вредителите. Освен това е доста удобен за използване – просто трябва да го разтворите във вода и впоследствие да напръскате с ръчна пръскачка всички места, които биха могли да се обитават от насекомите.

Какви са препоръчителните дози от препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ?

 Дозите от препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ, които ще използвате, зависят от вида на вредителите. Препоръчителната доза за бълхи са 4 мл. от препарата в 1 л. вода за площ от 20 м². Когато става въпрос за кърлежи, разтворете 4 мл. от препарата в 2 л. вода за 100 м². Имайте предвид, че ако става въпрос за тревни площи, тревата трябва да бъде окосена, преди да се започне с пръскането с препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ.

Може ли препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ да се използва и в борбата срещу други вредители?

Да, препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ може да ви послужи и в борбата срещу други вредители. Сред тези вредители са мухите, комарите и хлебарките, като за тях 8 мл. от препарата е нужно да бъдат разтворени в 1 л. вода за площ от 20 м².

Препарат за бълхи и кърлежи 1

Препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ ще откриете при нас!

„Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана фирма с богат опит в борбата срещу широк кръг от вредители. Свържете се с нас, за да си закупите BugAway Бандит 10 ЕВ и редица други първокласни препарати, както и да си поръчате професионални услуги за обезпаразитяване на дома, офиса, двора, гаража и още каквито места се сетите!

Прочетете повече информация за обезпаразитяване

Препарат за бълхи и кърлежи – защо точно BugAway Бандит 10 ЕВ?

Какви са препоръчителните дози от препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ?

Може ли препарат за бълхи и кърлежи BugAway Бандит 10 ЕВ да се използва и в борбата срещу други вредители?