Изберете страница

Когато водите борба против дървеници в къщата или апартамента си, трябва да разполагате с колкото се може повече информация за тях. Това са едни от най-неприятните и трудни за премахване вредители, и няма как да се постигнат желаните резултати, ако се действа „на сляпо“. Ето какво точно трябва да знаете за малките гадинки:

Против дървеници: Какво представляват гадинките? 

 Дървениците са насекоми с малки размери и плоска форма, които се отличават с червено – кафява окраска. Нахлуват в жилищните домове с основната цел да се хранят с човешка кръв. Освен че са доста неприятни, те могат да доведат и до сериозни проблеми с човешкото здраве и кондиция – от предизвикване на силни алергични реакции до пренасяне на различни зарази.

Против дървеници 1

Борбата против дървеници – разберете повече!

Против дървеници: Кои са най-честите им скривалища?

 Много е важно от гледна точка провеждането на успешна борба против дървеници да се знаят техните най-чести скривалища. На практика тези вредители са активни само през нощта, тъй като пият кръв, докато човекът спи. През останалото време се крият в матраци, дървени мебели, пукнатини в стените и т.н.

Против дървеници: Как да разберете за присъствието им? 

 За присъствието на дървениците в дома ви можете да разберете по малките петна (изглеждащи буквално като точици) засъхнала кръв, които обикновено са налице по чаршафите, матрака или рамката на леглото. Наличието на такива петна означава, че не бива да губите повече време и трябва веднага да предприемете ефективни мерки против дървеници.

„Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана фирма, която може да ви помогне много в борбата против дървеници. Ние ви предлагаме най-добрите препарати за пръскане против дървеници на пазара, както и първокласни професионални услуги за обезпаразитяване. Ако не сте способни да се справите сами с вредителите, просто се обадете на специалистите ни, за да дойдат на място и да извършат необходимите дейности за унищожаване на неприятните буболечки. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта в ежедневието!

 

Против дървеници: Какво представляват гадинките?

Против дървеници: Кои са най-честите им скривалища?

Против дървеници: Как да разберете за присъствието им?