Bulgaria Cap Project

Bulgaria Cap Project е благотворителен проект. Идеята на инициативата е да се събират всякакви пластмасови капачки, които да бъдат рециклирани и със средствата да бъдат закупени всякакви пособия в помощ на инвалиди. Няма краен срок за събиране.

Ние от „Insect Expert“ подкрепяме инициативата на "Bulgaria Cap Project" и приканваме всички да се включат в нея.

Какво можете да направите:

 • кажете на приятели и познати
 • организирайте събиране на капачки в службата
 • организирайте събиране на капачки във входа където живеете
 • събирайте капачки smiley

Изтеглете и разпечатайте горната картинка. Залепете я на подходящо място във Вашия вход и/или месторабота. Сложете едно кашонче отдолу. Ще се изненадате колко много капачки ще съберете.

Ако се намирате в близост до нас и имате събрани капачки, можете да ни се обадите и да ги оставите на съхранение в нашия склад. Ние ще се погрижим вместо Вас за по нататъшното им транспортиране.

Оставете коментар и разкажете за вашето участие в инициативата.

4 Comments  to   Bulgaria Cap Project

 1. виктория казва:

  Добър ден

  имам едно запитване, живея  в град Стара Загора и имам събрани доста капачки, но нямам възможност да ги занеса в София, има ли в моя град пункт или склад където мога да ги доставя за добрата кауза

  • Insect Expert казва:

   Здравейте,

   Според страницата във фейсбук в Стара Загора няма пункт. Но не се отказвайте. Събирайте и ако знаете някой, който ще пътува до град с пункт, го помолете да ги занесе. Все някога ще се намери качествено решение за транспорта. Не забравяйте че цялата организация е на добра воля и никой не отделя средства от нея за транспорт или някакъв друг вид разходи ;)

 2. Зори казва:

  Здравейте,

  аз следя тази кауза и страницата им във фейсбук. Видях, че вече имат пункт в Стара Загора, ето направо линка с адреса (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639581409467293&set=a.639581402800627.1073741854.452493898176046&type=3&theater) :)

 3. Insect Expert казва:

  Супер новина :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>